360 verhalen van en voor ondernemers

Helaas kan de geplante masterclass ‘Van offerte naar factuur’ van Marjolijn Groendijk a.s. maandag 28 januari i.v.m. ziekte niet doorgaan.

We hebben een mooi alternatief weten te vinden. Aangezien we bij Astrid in De Leeuwenborg te gast zijn biedt het onderwerp ‘Spel(l)en voor volwassenen’ zich natuurlijk aan.  Met het bordspel 360 Verhalen dat we hebben gekozen leren de netwerkleden & gasten elkaar NOG beter kennen. Het werkt als volgt:

360 Verhalen is een opvallend bordspel. Het spel kent namelijk geen winnaar of verliezers. Het is een spel voor met z’n tweeën of voor een hele groep. 360 Verhalen speel je met familie, collega’s, vrienden of juist onbekenden, het maakt niet uit. Iedereen heeft namelijk verhalen! 

Gebruik het mooie spelbord en de spinner en laat het vak waar de spinner op terecht komt je uitgangspunt voor jouw verhaal bepalen. Deel jouw verhaal, oppervlakkig of ga de diepte in.

Met deze verhalen als uitgangspunt kan je met de groep waarmee je speelt een probleem of een uitdaging delen dat/die in je bedrijf speelt en waarvoor je een oplossing nodig hebt. Gezamenlijk wordt dan naar deze oplossing gezocht en er zouden weleens interessante suggesties kunnen komen waaraan je zelf nooit zou hebben gedacht.

Als je je al hebt aangemeld hoef je niets meer te doen, kom je i.v.m. deze nieuwe invulling van de bijeenkomst liever niet, meld je dan svp af.

meld je meteen aan!

Je bent welkom vanaf 18:00 uur. Om 18:30 beginnen we. We eindigen om 21:00 uur.
Er is soep, brood of andere lekkere hapjes, koffie en thee.

Lokatie:
De Leeuwenborg
Pastorieweg 14
9943 TG Nieuw Scheemda