Klaas Boer, Curios.Coach

Hoofdweg 170
9628 CT Siddeburen
+31 88 88 55 005

Curios.Coach Hulp voor jou in je huidige situatie?
Curios.Coach is een persoonlijk coaching bedrijf met passie en aandacht voor de mens. Ik stel de mens centraal in zijn/haar functioneren. Ik ga uit van een christelijk mensbeeld, welke de mens plaatst, gekoppeld aan zijn of haar omgeving. Dit is tevens het onderscheid met de meeste collega’s. De meeste collega’s werken vanuit de ‘ik’ en ik werk vanuit ‘samen’. Want als ik een probleem heb, heeft dat altijd invloed op alles om mij heen.

Als dit je aanspreekt, wil ik je graag uitnodigen om mijn site goed te lezen. Direct bellen voor een afspraak mag uiteraard ook.

Mijn focus is op een juiste balans tussen werk en privé. Dat je jezelf weer mag ontdekken. Jij mag jezelf zijn. Maar ken jij jezelf? Vaak gaan we samen op ontdekkingsreis en ontdekken we meer van jezelf. Heb je er zin in? Ga je mee?

Klaas Boer
Curios.Coach
Nelly Boer Uw Eigen Secretariaat
Nelly Boer Uw Eigen Secretariaat
Nelly Boer Uw Eigen Secretariaat
Nelly Boer Uw Eigen Secretariaat