Wat hebben LaserTag & netwerken gemeen?

Een interessante vraag! Wij zijn van plan om het antwoord op deze vraag tijdens onze eerste netwerkbijeenkomst in 2018 zorgvuldig te onderzoeken. Wij denken alvast richting teamwork en gezamenlijk iets voor elkaar krijgen dat je in je eentje niet lukt…

Onze netwerkavond in de Laserdome Leer
Wij nodigen jullie van harte uit aan deze spannende bijeenkomst bij Stefanie Loges in haar Laserdome Leer deel te nemen. In de gezellige lounge kunnen wij lekker zitten, drinken, eten, bijpraten en netwerken.
En in de LaserTag Arena mogen we laten zien dat we het spel onder de knie hebben, met hightech overweg kunnen, strategisch en tactisch kunnen samenwerken en… winnen!
Een avontuurlijk avond die je niet mag missen!

Adres:
Laserdome
Sägemühlenstr. 9
26789 Leer (D)

Je bent welkom vanaf 18:00 uur. Om 18:30 uur beginnen we. We eindigen om 21:00 uur.
Er is een lekkere maaltijd, koffie en thee.

Voor een betere organisatie van onze netwerkbijeenkomsten vragen we de gasten de bijdrage van € 15,00 voor onze netwerkbijeenkomst uiterlijk de vrijdag vóór de bijeenkomst op onze rekening over te maken onder vermelding van voor- en achternaam + datum van de bijeenkomst. Wie het bedrag op tijd betaalt, is automatisch voor de bijeenkomst en het buffet aangemeld. De rekening wordt per mail gestuurd of uitgereikt op de bijeenkomst.
Bankgegevens: IBAN: NL75 RABO 0170 2201 25 BIC: RABONL2U

Voel je vrij om deze uitnodiging aan bevriende ondernemers door te geven.
Onze netwerkbijeenkomsten zijn altijd tweetalig en toegankelijk voor zowel mannelijke als vrouwelijke ondernemer.

u/melden/”>