Netwerken bij de BBQ in Kunstgalerie Waarkunst

Zakendoen met een lekker eten en goed gezelschap in een oase van rust. Dát is netwerken bij de BBQ in Kunstgalerie Waarkunst.

Hoe ben jij het afgelopen 1/2 jaar door de CORONATIJD heen gekomen met je bedrijf? We hebben elkaar beslist veel te vertellen! Leer van elkaar en bemoedig elkaar!

Dit jaarlijkse zomerevent is ook dit jaar weer een PARTNERBIJEENKOMST.
Nodig dus gerust je (zaken)partner mee om (hernieuwd) vrijblijvend kennis te maken met ons netwerk en te genieten van de omgeving, het lekkere eten en de ambiance tijdens het netwerken bij de BBQ in Kunstgalerie Waarkunst.

Natuurlijk houden wij bij de BBQ ook rekening met dieetwensen en vegetariërs. Laat je dat even weten bij je aanmelding?
Uiteraard gelden voor deze bijeenkomst de gebruikelijke Corona-regels: kom niet als jezelf last hebt van verkoudheid of koorts boven de 38`C, of als een van je huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten heeft.

Kunstgalerie Waarkunst is een oase van cultuur in een landelijke omgeving in het prachtige Oldambt. Dit jaar maken we een wandeling door het nieuw aangelegde Voedselbos en de Groninger Prairietuin.
De galerie heeft wisselende exposities van schilderijen, beelden, fotografie, glas, installaties en opmerkelijk design van professionele kunstenaars en ontwerpers. In de beeldentuin die zo’n 3 hectare beslaat zijn beelden en installaties te vinden in een wisselend landschap van vijvers, bos en weide.

De kosten van deze BBQ bedragen € 28 p.p. Dat is inclusief alle drankjes.
Aanmelding uiterlijk donderdag 20 augustus.

Je bent welkom vanaf 18:00 uur. Om 18:30 beginnen we. We eindigen om 21:00 uur.

Neem je een partner mee? Graag apart aanmelden!

Aangemeld en toch verhinderd? Annulering tot uiterlijk 20 augustus.
Bij te late annulering worden de kosten toch in rekening gebracht.