promotiedagen

4 en 5 november stond Martiniplaza in Groningen weer volledig in het teken van de zakelijke ontmoeting, tijdens de 28e Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland. Met zo’n 550 standhouders, 25.000 zakelijke bezoekers en een aansprekend programma is de beurs hét netwerkevenement van Noord-Nederland. Op de Promotiedagen komt u in contact met doelgroepen die voor u van belang zijn en breidt u eenvoudig uw netwerk uit. Er zijn op dit ogenblik 50 Duitse deelnemers.
De Promotiedagen biedt verschillende individuele deelnamemogelijkheden, maar ook presentaties in netwerkstands en op gemeentelijke en thematische pleinen. Zo wordt ieder bedrijf een passende mogelijkheid geboden.

Op 4 en 5 november hebbe wij als Federation4Women deelgenomen aan de Promotiedagen in Groningen.

Een aantal leden stonden op de beurs om Federation4Women te promoten.
Maar ze hebben natuurlijk ook de mogelijkheid gehad om hun eigen bedrijf te promoten op deze stand.
Deelnemers op deze stand: Christine Wölke van Alter Brunsel, Ruth van Breemen van Fit2Form, Nelly Boer van UwEigenSecretariaat, Anneke Dijkstra van Look-Around Promotieteam, Barbara Hübner van Übersetzungen Fietz, Mien Oosterwoud van Camping Het Koningsdiep.
Ellen Evers van Praxis für Pädagogische Entwicklung und Beratung en Hilde Meijer van Galerie Waarkunst stonden op de stand voor Federation4Women.

We hebben op het Ostfrieslandplein gestaan.Ostfrieslandplein

Op het Ostfriesland-Plein waren voor de derde keer tal van Duitse bedrijven en overheden vertegenwoordigd. Dit maakte het Ostfriesland-plein tot dé ideale plek om nieuwe contacten op te doen.