De tafels staan klaar!

Speeddating – haal het beste uit je ‘date’!

De vorige speeddating sessie in oktober vorig jaar in het Zollhaus in Leer was een succes en smaakte naar meer. Deze keer vindt de sessie in Nederland plaats.

Zakelijk speeddaten betekent elkaar doeltreffend en effectief ontmoeten – ook als je elkaar al kent. Je wisselt op een andere manier informatie over jezelf uit en stelt specifieke vragen aan je gesprekspartner. Het is informeel maar er zitten een duidelijke lijn en doel in: wat kan ik voor jou betekenen en wat kan jij voor mij doen? Het is een snelle manier van netwerken en, als uiteindelijk doel, nieuwe zakenrelaties vinden en zaken doen.

Misschien denk je alles over je netwerkcollega’s te weten maar er staat je misschien zomaar een verrassing te wachten, een onverwachte ontmoeting of een verfrissend andere invalshoek.

Doe je mee aan de speeddating bijeenkomst op 25 juni a.s.? Poets dan alvast je elevatorpitch op zodat jij en je bedrijf goed voor de dag komen en bedenk wat je je speeddating partners wilt vragen. Om je daar een beetje bij te helpen vind je in de bijlage een checklist Speed Daten – doe er je voordeel mee.

Vergeet niet je aan te melden!